СПЕЦІАЛЬНА ВИГОДА НА ОРИГІНАЛЬНІ АКУМУЛЯТОРНІ БАТАРЕЇ LEXUS

СПЕЦІАЛЬНА ВИГОДА НА ОРИГІНАЛЬНІ АКУМУЛЯТОРНІ БАТАРЕЇ LEXUS

 

Гарантований заряд енергії

Автомобілі Lexus обладнані безліччю електронного обладнання, яке дає змогу легко та безпечно керувати і отримувати від цього максимум задоволення.

Деякі системи автомобіля, зокрема навігаційна і мультимедійна, система допомоги під час паркування та інші, потребують надійного електроживлення. Саме тому необхідно використовувати потужні акумуляторні батареї.

Спеціально розроблені для автомобілів Lexus, вони ідеально підходять до відповідної моделі та не потребують додаткових кріплень.

Однією з основних переваг оригінальних акумуляторних батарей Lexus є трирічна гарантія* виробника без обмеження пробігу. Гарантія діє за умови встановлення оригінальної батареї Lexus та щорічної перевірки батареї й електрообладнання автомобіля.

Ідеальне поєднання показників температури холодного запуску та ємності акумуляторної батареї забезпечує надійну роботу за будь-яких погодних умов.

  • Завітайте до офіційного дилера Лексус Львів
    та скористайтесь вигідними пропозиціями.

    Оригінальні акумуляторні батареї Lexus стануть надійним та якісним помічником у повсякденній експлуатації Вашого автомобіля.

    Подробиці у консультантів відділу сервісу +38 098 189 7777,
    або заповніть форму та наш менеджер з Вами зв'яжеться.

  • Записуйтесь вже сьогодні.

    Записуйтесь вже сьогодні

    Конфіденційність інформації

    Дбаючи про захист вашого особистого життя, ми використовуватимемо надані вами персональні дані виключно для того, щоб надати відповідь на ваш запит. У Lexus дотримуються принципу нерозголошення персональних даних користувачів для організацій, не пов’язаних з нашою компанією.

Для безпечної та безпроблемної експлуатації обирайте оригінальні запасні частини Lexus!
З 20 жовтня 2022 до 31 березня 2023р. в офіційному дилерському центрі Лексус Львів діють спеціальні ціни на оригінальні акумуляторні батареї Lexus.

Дізнайтесь вартість акумуляторних батарей на Ваш Lexus на сайті, або за Т: +38 098 189 7777

Графік роботи:
Пн - пт: 09:00 - 18:00.
Субота: 09:00 - 15:00.
Неділя: вихідний.

*Гарантія розповсюджується на оригінальні акумуляторні батареї Lexus, придбані та встановлені в офіційному дилерському центрі Lexus, за умови дотримання вимог експлуатаційної документації.

Модельний ряд

© 2024 ТзОВ «Львів Авто Преміум»