СПЕЦІАЛЬНА ВИГОДА НА ОРИГІНАЛЬНІ АКУМУЛЯТОРНІ БАТАРЕЇ LEXUS

ВИГОДА -15% НА ОБСЛУГОВУВАННЯ КОНДИЦІОНЕРА ВАШОГО LEXUS

 

Влітку кожен з нас активно використовує кондиціонер в автомобілі, і безумовно, кондиціонер відмінно справляється з охолодженням повітря в салоні автомобіля.

Але якщо замість кришталевої свіжості і прохолоди Ви отримуєте порцію неприємного запаху, значить, прийшов час провести антибактеріальну очистку кондиціонера автомобіля.

Перша ознака необхідності чистки кондиціонера авто - поява неприємного запаху в процесі його використання. Для чого потрібно виконувати догляд за кондиціонером? Для уникнення алергічних реакцій, щоб видалити неприємні запахи, а також очистити і продезінфікувати салон і систему кондиціонування машини.

Обслуговування та чистка кондиціонерів - це обов'язковий захід, який повинен проводиться періодично, у міру забруднення системи. Своєчасне обслуговування і чищення кондиціонерів, забезпечить правильну роботу системи і запобігає появі несправностей. А це означає що, ви завжди будете насолоджуватися чистим і холодним повітрям.

  • Завітайте до офіційного дилера Лексус Львів
    та скористайтесь вигідними пропозиціями.

    Подробиці у консультантів відділу сервісу +38 098 189 7777,
    або заповніть форму та наш менеджер з Вами зв'яжеться.

  • Записуйтесь вже сьогодні.

    Записуйтесь вже сьогодні

    Конфіденційність інформації

    Дбаючи про захист вашого особистого життя, ми використовуватимемо надані вами персональні дані виключно для того, щоб надати відповідь на ваш запит. У Lexus дотримуються принципу нерозголошення персональних даних користувачів для організацій, не пов’язаних з нашою компанією.

Деталі за Т: +38 098 189 7777

Графік роботи:
Пн - сб: 09:00 - 18:00.
10:00 - 15:00.

Модельний ряд

© 2024 ТзОВ «Львів Авто Преміум»