Новий Lexus GX

Розкішний мінівен Lexus LM

Цей Luxury Mover (Розкішний мінівен) — четверта модель Нової ери Lexus після успішного випуску на ринок нових NX, RX і LX. Це завершальний крок у повному оновленні модельного ряду, що включає нові платформи, силові агрегати та інноваційні технології.

Персоналізована розкіш

Метою Lexus було створення першокласного інтер’єру: комфортного, як вітальня, і зручного, як особистий кабінет. Це поєднання, що не має собі рівних у жодному іншому автомобілі на ринку. Це простір, де пасажири можуть повністю розслабитися та бути собою.

  • Вирізняючись з-поміж інших

    Велична елегантність

    Під час розробки концепції LM Lexus провів опитування серед виробників приватних літаків та клієнтів, які ними користуються. Результати підтвердили, що найвищий рівень розкоші для клієнтів — це середовище, у якому вони можуть повністю розслабитись, як фізично, так і ментально. Це цінується навіть вище, ніж наявність передових технологій і функцій.

    Ці знання Lexus застосував у розробці автомобіля, де пасажири почуваються абсолютно спокійно та насолоджуються персоналізованим комфортом. За це відповідає філософія гостинності Омотенаші, згідно з якою люди мають почуватися бажаними гостями, про яких постійно турбуються.

  • Бездоганна гостинність

    Кожну деталь уважно продумано

    Процес створення LM, як і всіх нових моделей Lexus, був повністю зосереджений на потребах користувача.

    Основну увагу було приділено комфорту пасажирів у салоні — просторі, який є втіленням філософії гостинності Омотенаші безпрецедентно високого рівня. Кожну деталь спроєктовано таким чином, аби пасажири відчували себе, як удома чи в дорогому готелі — незалежно від того, бажають вони перепочити чи попрацювати в дорозі. Зокрема, сидіння забезпечують ідеальну підтримку і комфорт, а такі параметри, як температура, якість повітря та освітлення салону ретельно контролюються. Дизайнери Lexus забезпечили простий, інтуїтивно зрозумілий доступ до розважальної системи, встановивши 48-дюймовий широкоекранний монітор з високою роздільною здатністю та преміальну аудіосистему об’ємного звучання Mark Levinson 3D Surround Sound.

  • Пробуджуючи відчуття

    Комфорт і тиша під час поїздки — візитівка lexus

    Інженери Lexus прагнули гармонізувати характеристики нового автомобіля, поєднавши задоволення за кермом і комфорт пасажирів у новому LM, що зазвичай важко досягти. Особливих відчуттів від водіння Lexus досягнуто завдяки перевагам високоякісної платформи GA-K, високій жорсткості кузова та характеристикам привода, можливостям гальмівної системи та підвіски, які забезпечують чудову динаміку при збереженні комфортної їзди.

  • Розкішний мінівен Lexus LM

    7-місна модель

    У семимісній версії другий ряд має сидіння підвищеного комфорту, яким надано пріоритет щодо простору та доступності функцій, а додатковий третій ряд має три відкидні сидіння. Їх можна скласти, коли потрібно більше місця для багажу.

  • Розкішний мінівен Lexus LM

    4-місна модель

    Чотиримісна версія — це вершина розкоші. Салон обладнано лише двома багатофункціональними окремими сидіннями та безліччю функцій і елементів, що роблять кожну поїздку максимально комфортною і приємною. До них відносяться перегородка між передніми та задніми сидіннями із 48-дюймовим широкоекранним монітором та скляна панель, яку можна зробити непрозорою для забезпечення конфіденційності. Спеціально розроблена під цей автомобіль аудіосистема Mark Levinson 3D Surround Sound має 23 динаміки. Комфорт у салоні значно підвищується завдяки ще більш досконалій системі клімат-контролю Lexus Climate Concierge, яка використовує термодатчики для точного керування обігрівом і вентиляцією.

  • Інтер'єр

    Багатофункціональна панель управління в форматі смартфона

    Швидке та інтуїтивно зрозуміле налаштування безлічі функцій забезпечується пристроєм керування, що нагадує смартфон. З його допомогою можна керувати аудіосистемою, налаштуваннями клімат-контролю та сидінь, внутрішнім освітленням і шторками на вікнах.

    LM також є першим у світі автомобілем, в якому реалізована функція керування за допомогою голосових команд від пасажирів заднього ряду (функція доступна не на усіх ринках).

  • Інтер'єр

    48-дюймовий широкоформатний монітор

    У чотиримісному LM у нижній частині перегородки салону під оптимальним кутом огляду розташовано 48-дюймовий широкоформатний HD-монітор. Доступні три режими відображення: повноекранний, кінотеатр і розділені лівий і правий екрани з окремим контентом (та окремими лівими/правими навушниками).

    Користувачі можуть надсилати контент безпосередньо зі свого смартфона чи планшета або підключатися до екрана через два HDMI-порти. Систему можна використовувати і для розваг, і для ділових онлайн-зустрічей.

    У семимісній моделі встановлено 14-дюймовий мультимедійний дисплей для задніх пасажирів, яким можна керувати незалежно від дисплея на передній консолі.

  • Інтер'єр

    Lexus climate concierge із додатковими функціями

    Система Lexus Climate Concierge для нового LM була значно поліпшена завдяки розширенню її можливостей. Адже це не просто клімат-контроль: спектр функцій системи можна порівняти з особистим асистентом, який стежить за тим, аби все відповідало вимогам користувача.

    Персональні налаштування системи клімат-контролю, освітлення задньої частини салону, віконних шторок і положення нахилу спинки сидінь можна змінювати одним дотиком. Ці налаштування можуть бути індивідуальними для кожного пасажира.

  • Інтер'єр

    Досконалість омотенаші

    У новому LM Lexus пропонує втілення філософії гостинності Омотенаші еталонного рівня. Це означає персоналізовану розкіш, комфорт і здоров’я в кожній деталі.

    Центральна перегородка в чотиримісній версії має прозору верхню скляну частину, що дозволяє пасажирам заднього ряду добре бачити дорогу попереду. Перегородку можна відчинити або зачинити, а якщо потрібна конфіденційність, то прозору частину можна затемнити одним натисканням кнопки.

    Освітлення салону реалізовано за допомогою джерел непрямого розсіяного світла на стелі та бічних панелях, а також додаткових ламп, вбудованих у стелю. У чотиримісній моделі також присутнє приглушене освітлення на рівні підлоги. Доступні різні режими освітлення салону, включно з 14 відтінками, підібраними для п'яти різних тем настрою: Спокій (Healing), Розслаблення (Relaxing), Пробудження (Arousing), Зосередження (Focusing) та Бадьорість (Exhilarating).

  • Інтер'єр

    Видимість – секрет гарного самопочуття

    Відчуття замкненого простору може спровокувати нудоту в автомобілі, особливо під час користування екраном або читання. Щоб вирішити цю проблему, Lexus зробив вікна LM максимально великими, аби пасажири мали уявлення про те, як і куди рухається автомобіль. На додаток до бокових є вікна в даху, а також прозора перегородка для того, щоб можна було дивитися через лобове скло.

  • Інтер'єр

    Кокпіт Тазуна

    Згідно з принципами філософії Омотенаші, місце водія в LM було спроєктовано з такою ж самою увагою до деталей, як і в інших нових моделях Lexus. Розташування основних елементів керування, панелі приладів і джерел інформації відповідає концепції Тазуна — тобто водієві достатньо робити невеликі рухи руками чи очима для керування автомобілем, зосереджуючи свою увагу на дорозі. Тазуна — це японське слово, яке описує той вид інтуїтивного керування, який вправний вершник має над своїм конем, м'яко рухаючи поводами.

    Компонування кокпіта відповідає фірмовому стилю Характер керування Lexus, що дозволяє водію постійно насолоджуватися контролем, комфортом і зв’язком з автомобілем під час руху. Щоб допомогти водію почуватися єдиним цілим з автомобілем, кермо переміщено ближче і розміщено під більш вертикальним кутом. Положення педалей та підставки для ніг теж стало зручнішим.

  • Екстер'єр

    Велична елегантність

    У новому LM застосовано нову мову дизайну Lexus, розроблену на основі концепції «Велична елегантність». Унаслідок цього автомобіль отримав упевнену поставу на дорозі з пропорціями, що забезпечують легкість керування і чудову маневреність. Загальна довжина автомобіля становить 5 130 мм, ширина — 1 890 мм, а висота — 1 945 мм. Значна ширина, висота і колісна база у 3 000 мм є основними аспектами, завдяки яким простір для задніх пасажирів збільшено.

    У передній частині велика нижня секція решітки радіатора під тонким прорізом переднього краю капота, що з’єднує фари, формує веретеноподібну форму кузова. Плавні лінії LM підкреслюються затемненими передніми та задніми стійками, а відчуття відкритості створюється великою площею скла з усіх боків. Легкий доступ забезпечують широкі зсувні бічні дверцята.

    Доступні два варіанти дисків: 17-дюймові литі та 19-дюймові ковані. Вони, як і варіанти кольорів екстер’єру, що відображають престижність LM.

  • Безпека

    Безпека для водіїв

    Оновлений пакет включає розширені функції для попередження зіткнень, зокрема аварійний підсилювач керма, адаптивний круїз-контроль, проактивну допомогу для безпечного водіння за умов повільного міського трафіку. Система моніторингу концентрації водія постійно перевіряє його пильність і плавно зупиняє автомобіль та запускає систему eCall для виклику допомоги, якщо не отримує відповіді на попередження. Дверцята, в тому числі зсувні бокові двері, оснащені системою електронного відчинення e-latch та системою блокування відчинення дверей при наближенні рухомих об'єктів ззаду Safe Exit Assist. Вона попереджає про наближення транспортного засобу ззаду і запобігає випадковому відчиненню дверцят, яке може спричинити аварію.

    Завдяки технології бездротового зв’язку програмне забезпечення може безперешкодно оновитися і забезпечити водіям задоволення від користування найновішими функціями без потреби відвідування сервісного центру.

Цей матеріал підготовлений за даними сайту https://newsroom.lexus.eu/, носить загальноінформаційний характер і містить відомості про продукцію, не призначену для продажу в Україні. За інформацією про продукцію, що пропонується до продажу, звертайтеся до офіційних дилерів Lexus в Україні.

Модельний ряд

© 2024 ТзОВ «Львів Авто Преміум»